×

Advarselsmeddelelse

  • Begivenheden har allerede fundet sted.
Fredag d. 6. marts 2020, kl. 19:00

I Millennium-perioden flytter musikken sig hastigt fra det analogt spillede til det elektronisk komponerede. SPOR festival præsenterer en stemningsfuld og eksperimenterende undersøgelse med komponist og lydkunstner Ane Østergaard under kunstnernavnet Band Ane. Band Ane har udgivet fem albums og er nu klar med et sjette, der denne gang forsøger at gennemarbejde de elektronisk frembragte lyde i sådan en grad, at de forvandles til levende organismer.

Kirkerummet transformeres til en musikalsk regnskov – moduleret, formet og farvet. Både fra helt poetisk og nært til overvældende og kraftfuldt – og måske en kommentar til den opmærksomhed omkring klodens skrøbelighed, der for alvor slog igennem i Millennium-perioden.

Band Ane har siden 2002 arbejdet med eksperimenterende elektronisk musik. Hendes musik er kendetegnet ved en anarkistisk legesyge akkompagneret af et sindrigt arsenal af syntetisk producerede klangflader, melodier, rytmer og effekter.

Medvirkende: Lydkunstner Ane Østergaard/Band Ane i samarbejde med SPOR festival – Aarhus’ festival for lydkunst og ny kompositionsmusik.

Arrangør: SPOR festival.

Læs mere og køb billet på Århundredets Festivals hjemmeside.

Medvirkende
Sted Frue Kirkeplads 3, 8000 Aarhus C
Pris
75 kr.